Alice in Wonderland

‘Waar is Alice?’ Dat is de vraag die ons maandenlang intrigeerde. Het antwoord erop formuleerden we in de vorm van de musical ‘Alice in Wonderland’.

Een musical die mensen samenbracht, op veel verschillende manier. Koorleden spendeerden elk vrij moment aan liedjes en dansjes. Ze zorgden voor elkaar en zochten samen naar Alice. Ouders waren enthousiast en werkten vol toewijding mee aan kostuums en decors. Bestuursleden dirigeerden hadden lief en brachten ons samen. We tilden elkaar naar een hoger niveau en gingen dankzij de vriendschap elke uitdaging op ons pad aan.

Maar Alice in Wonderland is meer dan een verhaal dat we zomaar schreven. Ons eigen talent bracht 2200 toeschouwers naar Izegem. Vijf uitverkochte zalen in cultuurhuis De Leest. Het publiek luisterde naar een boodschap over groot en klein zijn, over dicht bij elkaar en bij jezelf blijven, over lachen en liefhebben, over zorgen voor en onbezonnen zijn. Maar vooral, over in jezelf geloven. Dus, als wij geloven in onszelf, geloven jullie het dan ook?

Categories: Musicals