Jeugdkoor Bosmolens blaast in het werkjaar 2018-2019 maar liefst vijfentwintig kaarsjes uit. Ons koor is verbonden aan de Heilige Familiekerk op de Bosmolens, maar we doen veel meer dan alleen maar eucharistievieringen opluisteren.

In het verleden verzorgden we al enkele mooie voorstellingen. Zo speelden we in 2000 onder meer de musical Oliver! en tien jaar later brachten we in De Leest ‘Cats’, de musical van Andrew Lloyd Webber. Eind februari en begin maart 2016 brachten we de musical Pinokkio voor het grote publiek. Meer dan 2000 mensen kwamen ons werk bewonderen.

Naast de eucharistievieringen, optredens en repetities staan nog heel wat andere activiteiten op het programma. Jaarlijks gaan wij met z’n allen op een heel fijne koorreis. Soms is dat het buitenland, andere jaren blijven we dan weer in België. Dit jaar trokken we bijvoorbeeld naar Nederland. Ook Duitsland, Hongarije, Tsjechië, Oostenrijk en zo veel meer Europese landen stonden al op ons programma. Op een dergelijke reis staat de groepssfeer centraal. We doen tal van spelletjes, leuke activiteiten en tussenin repeteren we al eens.

Sinds enkele jaren houden wij tijdens onze geweldige koorkampen een blog bij voor de thuisblijvers. Hierop plaatsen we foto’s en laten we elke dag weten wat we op kamp precies gedaan hebben. Een overzicht van de voorbije jaren is hier te vinden! http://jeugdkoorbosmolens.blogspot.be