Manuël Vanwijnsberghe

Manuël Vanwijnsberghe

Penningmeester

Sinds een paar jaar mogen we Manuël onze penningmeester noemen. Hij staat in voor de financiële kant van onze vereniging. Manuël is de broer van pianiste Davina en is al jaren lid van het bestuur.

Rita Vermeersch

Rita Vermeersch

Bestuurslid

Rita is onze moederkloek binnen het jeugdkoor. Al van bij de start is ze een vaste waarde in ons koor. Alle kinderen en jongeren zien haar graag en weten dat er bij Rita altijd een mopje of een snoepje af kan!

Eveline Vermeersch

Eveline Vermeersch

Bestuurslid

Wie Eveline kent, weet dat ze altijd in de weer is en dat toont ze ook telkens binnen het jeugdkoor. Haar kinderen Eline en Emmely zijn lid van het koor en zo kwam ze bij ons terecht. Eveline is een sterke kracht op kamp, maar ook op de activiteiten ontbreekt ze nooit. Daarnaast bakt ze graag en dat vinden onze leden natuurlijk fantastisch. Haar man Koen Lioen is er eveneens graag bij.

Danny Geldhof

Danny Geldhof

Bestuurslid

De mannen in het bestuur zijn schaars, maar Danny maakt dat zeker goed. Als stille kracht zorgt hij voor een stevige ondersteuning achter de schermen. Dochter Leonie is al jaren een enthousiast lid van het koor. Samen met zijn vrouw Hilde zorgt hij graag voor alle koorleden.

Carmen Wallays

Carmen Wallays

Bestuurslid

Carmen, mama van Johanna, Elena en Arthur, woont met haar gezin in Ardooie, maar komt voor het jeugdkoor graag eens naar Izegem. Ze is een enthousiaste hulp binnen het bestuur en daar zijn haar drie kinderen, als leden van het koor, heel erg blij mee. Ook haar man, Peter, komt graag een handje toesteken waar nodig.