Manuël Vanwijnsberghe

Manuël Vanwijnsberghe

Penningmeester

Sinds een paar jaar mogen we Manuël onze penningmeester noemen. Hij staat in voor de financiële kant van onze vereniging. Manuël is de broer van pianiste Davina en is al jaren lid van het bestuur.

Eveline Vermeersch

Eveline Vermeersch

Bestuurslid

Wie Eveline kent, weet dat ze altijd in de weer is en dat toont ze ook telkens binnen het jeugdkoor. Haar kinderen Eline en Emmely zijn lid van het koor en zo kwam ze bij ons terecht. Eveline is een sterke kracht op kamp, maar ook op de activiteiten ontbreekt ze nooit. Daarnaast bakt ze graag en dat vinden onze leden natuurlijk fantastisch. Haar man Koen Lioen is er eveneens graag bij.

Carmen Wallays

Carmen Wallays

Bestuurslid

Carmen, mama van Johanna, Elena en Arthur, woont met haar gezin in Ardooie, maar komt voor het jeugdkoor graag eens naar Izegem. Ze is een enthousiaste hulp binnen het bestuur en daar zijn haar drie kinderen, als leden van het koor, heel erg blij mee. Ook haar man, Peter, komt graag een handje toesteken waar nodig.

Danny Geldhof

Danny Geldhof

Bestuurslid

De mannen in het bestuur zijn schaars, maar Danny maakt dat zeker goed. Als stille kracht zorgt hij voor een stevige ondersteuning achter de schermen. Dochter Leonie is al jaren een enthousiast lid van het koor. Samen met zijn vrouw Hilde zorgt hij graag voor alle koorleden.

Margot Degraeve

Margot Degraeve

Bestuurslid

Margot zingt al meer dan tien jaar mee in het jeugdkoor. Als toegewijd lid ondersteunt ze sinds kort het bestuur. De voorbije jaren schreef ze telkens de kampblog en ook voor allerlei andere taken kan het koor op haar rekenen.

Dimitri Merreel

Dimitri Merreel

Bestuurslid

Dimitri is als handige harry een vaste schakel geworden binnen de creatieve projecten van het jeugdkoor. Hij is de papa van Achiel die al enkele jaren met ons meezingt. Net als Carmen en Veerle is Dimitri afkomstig uit het talentvolle Ardooie. 

Marleen Sergoyne

Marleen Sergoyne

Bestuurslid

Marleen, mama van Eliza en Sarah, is iemand waar we steeds op kunnen rekenen. Met haar warme hart staat ze paraat voor alle leden en zorgt ze ervoor dat iedereen zich goed voelt.

Griet Maertens

Griet Maertens

Bestuurslid

Na meer dan 20 jaar gaf Griet de fakkel van voorzitter door. Ze heeft alle projecten, kampen en fantastische momenten steeds met hart en ziel begeleid. Mede dankzij haar inzet is het koor gegroeid tot de vaste vriendengroep die het nu is. Griet blijft nog even lid van het bestuur om ons te ondersteunen.